GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Fikriye Kemal Gülenler Anaokulu

SAVAŞ ÇAKIR - OKUL MÜDÜRÜ

1978 Muş doğumlu olan Savaş ÇAKIR,ilk ve orta öğrenimini Muş´ta tamamlamıştır.Van Alparslan Anadolu Öğretmen Lisesi öğreniminden sonra,Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümünden mezun olmuştur.Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans yapmıştır.Çocuk gelişimi,okul öncesi eğitimi konularında birçok eğitime katılmıştır. Ayrıca Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünden mezun olmuştur. Atatürk Üniversitesi Adalet Önlisans Bölümünden mezun olmuştur. İngilizce ve Arapça bilmektedir. 2007 yılında yöneticilik görevi başlamış ve 2010 yılından beri okul müdürlüğü yapmaktadır.2017 Kasım ayında okulumuzdaki görevine başlamıştır.Evli ve 3 çocuk babasıdır.